O nama

Tko smo?


Tvrtka EURODEKORI osnovana je prije više od 10 godina, s ciljem pružanja usluga izrade štukatura i dekoracija za unutarnje i vanjske prostore. Neprestanim pracenjem trendova i tehnologija na svjetskom tržištu, ulaganjem u proizvodnju i kvalitetu, vodeci racuna o troškovima proizvodnje i u krajnjoj linij prodaje, dobili smo cjenovno prihvatljiv proizvod, koji je vrlo brzo našao svoje mjesto na tržištu.

Company Logo

Djelatnost tvrtke..


Nudimo široki izbor fasadnih dekoracija i unutarnjih štukatura po vašeim izboru, pomocu kojih možete kreirati jedinstveni izgled vaših površina. Pojavom novih tehnologija i materijala, kao što su polistiren ili poliuretan, cijene izrade štukatura znatno su niže od prethodnih te su na taj nacin postale dostupne svima. Fasadne dekoracije posebno su atraktivne za restauraciju starih zgrada i njihovih procelja, a proces je znatno brži i efikasniji od tradicionalnog nacina.
Osim fasadnih štukatura i unutarnjih dekoracija, takoder smo se specijalizirali u izradi natpisa od tvrdog polistirena. Natpise izradujemo prema vašim potrebama i zahtjevima, uz našu sugestiju prema dosadašnjim iskustvima na tereneu. Koristimo iskljucivo kvalitetene materijale, atestirane i prilagodene najnovijim normama i tržišnim zahtjevima.

Zašto smo posebni?


Svakom klijentu pristupamo individualno, što znaci, da prije svega uzimamo u obzir zamisli i želje pojedinog klijenta, nakon cega, uz odobrenje klijenta, dajemo naš prijedlog i idejno rješenje. Klijent dobiva "full service" od samog zacetka pa sve do izrade i montaže, što znaci da je ukljucen u cjelokupni proces. Pogledajte izdvojene reference izravno sa terena.

Kontaktirajte nas...


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja?Ideju a ne znate kako realizirati?Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme ili kontakt podataka, rado cemo u kratkom roku odgovoriti na vaš upit. Posjedujemo strojeve, pomocu kojih možemo odgovoriti na sve zahtjeve koje tržište stavlja pred nas.